Veel gestelde vragen

Ik heb al van alles geprobeerd en niets heeft mij echt geholpen. Waarom zou dit programma dat dan wel doen?

Bij alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd heb je waarschijnlijk de 'alles of niets strategie' gebruikt. het moet allemaal in één keer goed en direct resultaat opleveren. Helaas is bekend dat die strategie niet werkt. Een duurzame verandering  heeft tijd nodig. Daarom duurt dit programma ook twaalf weken.  Je lijf moet er aan wennen, je brein moet de oude patronen loslaten en nieuwe neurale paden aanleggen. Je belemmerende, saboterende overtuigingen moeten worden omgebogen naar helpende en stimulerende overtuigingen. Dat gaat niet in één keer. Dat gaat ook niet in een korte tijd. Wetenschappelijk staat vast dat een duurzame verandering het beste beklijft als je stapje voor stapje, gedurende langere tijd, je plan volgt gericht op je doel. Daarin voorziet dit programma van 12 weken en daarom werkt het ook voor iedereen die actief het programma volgt.

Waarom start je met een module over exogene ketonen?

Omdat je energie nodig hebt om een daadwerkelijk transformatie te kunnen starten en doorzetten. De meeste mensen zijn moe als ze aan dit programma starten. Dat is een kip-ei verhaal. Je hebt energie nodig om er aan te beginnen. Maar die energie heb je niet, dus start je niet, dus verandert er niets. Vandaar dat het gebruik van bio-identieke exogene ketonen deel uit maakt van dit programma. Ze geven je namelijk vrijwel direct meer energie, helderheid en focus, zonder dat je daarvoor verder ook maar iets hoeft te veranderen. Na afloop van het programma kan je dan altijd nog kiezen of je er mee door wilt gaan, of het wilt los laten....

Zijn deze bio-identieke ketonen inbegrepen in de prijs van het programma?

Het eerste doosje zit volledig in begrepen in de prijs. Voor de vervolg doosjes krijg je van mij een voucher met 50% korting op de aanschaf. Na afloop van het programma kan  je de doosjes ketonen blijen aanschaffen met 22% korting. Daarover volgt tegen die tijd meer informatie.