10-dagen reset body & mind info en aanmelden

Ben jij bang dat je te veel en de verkeerde dingen eet tijdens de Kerst en Oud&Nieuw? Dat je in het nieuwe jaar de knop niet meer kunt omzetten?  Geeft je dat nu al een schuld gevoel waardoor je niet meer met volle teugen kunt genieten van de feestdagen?  Logsich dat dit je stress geeft.... nu, in de voorbereiding van de feestdagen, maar ook tijdens en vooral voor erna!! 

Als je nu geen actie neemt beleef je de feestdagen met een schuldgevoel bij elke hap die je neemt. Je kunt niet meer genieten van deze mooie dagen, met al dat lekkers, de uitgebreide brunches en  Oud & Nieuw lekkernijen.  Bij elke hap die je neemt  knaagt er iets: " dit had ik niet moeten doen."

En dat wil je toch niet? We hebben al zo weinig in deze rare coronatijd. Met eenschuldgevoel de feestdagen door komen, dat is toch echt jammer.

Daarom heb ik een heel mooi aanbod voor je, voor ná de feestdagen. Start op 5 januari met een reset van Body&Mind. Als je je daar nu voor aanmeldt weet je zeker dat je de knop in januari weer kunt omzetten. Want daar zorgt dit korte en zeer effectieve programma voor!

Dat is nu lekker ontzorgen en genieten en in het nieuwe jaar direct actie!

Wat je mag leren is hoe je dit proces kunt omdraaien en hoe je je lijf kun resetten naar vetverbranding ipv suikerverbranding. 

En dat leer je in deze 10-dagen challenge. Om je te helpen weer even helemaal te resetten en je lichaam in te stellen op vetverbranding.  Een mooi 'clean-up' na de grote vakantie en vóór de feestdagen.  10 november start ik weer een groeps- 10-dagen challenge. 

Ja ik doe graag mee en meld me hierbij aan

Dit is wat je leert en gaat doen in deze 10-dagen challenge.

1) Eetstijl

We gaan gedurende 10 dagen een speciaal eetprotocol volgen waarin je volledig ketogeen eet. Daarnaast gebruik je per dag twee zakjes exogene (drink) ketonen  én één zakje elektrolyten per dag. Door gebruik te maken van de exogene ketonen is de (tijdelijke) verandering van je eetgewoontes bijzonder eenvoudig. De recepten zijn erg lekker en super eenvoudig. Iedereen kan het. Na de tien dagen kan je kiezen of je ketogeen of koolhydraatarm door wil gaan of toch graag weer meer koolhydraten aan je eetgewoonten wil toevoegen. Omdat je lichaam na deze 10 dagen hybride is, dwz dat het net zo makkelijk vet als koolhydraten verbrandt, kan je, bij gebruik van de exogene ketonen makkelijk switchen tussen het een en het ander en toch in ketose blijven. Mooi he!?

2) Coaching

+ Een eerste persoonlijke kennismaking  via zoom van 45 minuten waarin we inventariseren waar je tegenaan loopt, wat daar de consequentie van is voor jou op korte termijn en op lange termijn en wat je graag zou willen bereiken.
+ Een volledig eetprotocol voor 10 dagen
+ Toegang tot de besloten facebookgroep, waar je support vindt, gelijksgestemden, nog meer recepten en inspiratie.
+ 2x een groepscall via zoom met extra info en waar je al je vragen kunt stellen
+ 1x een persoonlijke zoomsessie van 30 minuten
+ Een meditatie die je helpt je doel te bereiken
+ Kennis over ketonen, ketose, koolhydraat-vetverbranding, insuline resistentie,  de toegevoegde waarde van exogene ketonen en de psychologie van het eten.

Oke, precies wat ik nodig heb, ik meld me aan

Wat krijg je en levert het je op?

+ Een reset van jouw lichaam naar vetverbranding, zonder extra te moeten sporten
+ Vetverlies op de plekken waar je het zo moeilijk eraf kan krijgen (buikvet vooral)
+ Veel energie, helderheid en focus
+ Een volledig eetprotocol, waardoor het je heel weinig tijd kost om mee te doen en waarmee je ook na de 10 dagen verder kan
+ Mealprep instructie
+ Een plan van aanpak hoe na de 10-dagen door te gaan
+ Inzicht in jouw grootste valkuilen en hoe die te tackelen
+ Veel eenvoudig te behappen kennis over de basis en de voordelen van kh-arm eten en leven
+ Toegang tot de besloten facebookgroep
+ Een inspirerende begeleiding

Mocht je nog twijfelen? Na het lezen van deze reacties zijn de twijfels weg!

Dit zeggen mensen na afloop van de 10-dagen 

Wat is jouw investering?

Voor de groepschallenge (minimaal 3 deelnemers): Jouw investering in jezelf voor deze life-changing 10 dagen, inclusief de exogene ketonen en de elektrolyten( twv 147,00) + coaching ( twv. € 145,00)  is in totaal  €295,00 incl btw. Betaling in tweeën is mogelijk: 2x €155,00.

Je kunt de challenge ook individueel doen. Je krijgt dan naast de eerste 45 minuten persoonlijke inventarisatie en kennismaking twee individuele zoomsessies van 30 minuten om de challenge optimaal af te stemmen op jouw wensen en je te helpen die te verwezenlijken. Dan bedraagt je investering € 425,00. Betaling in twee termijnen is mogelijk (2x  € 225,00).

Investeer in je gezondheid.... juist nu!

Ja, ik investeer in mijn gezondheid en meld me hier aan!