Wie ben ik?

dit ben ik

Mijn naam: Marijke van Dellen. 67 jaar jong, vol ambitie en dromen. Ik ben onderzoekscoach op het gebied van exogene ketonen en de psychologie van het eten. Waarom 'onderzoekscoach'? Omdat ik mijn werk baseer op de laatste wetenschappelijke bevinden op het gebied van exogene ketonen en eetpsychologie én tevens op de ervaringen die ikzelf en mijn klanten hebben met exogene ketonen en de psychologische benadering van eten.

Recente geschiedenis.

Ik heb 20 jaar lang mijn eigen bloeiende praktijk gehad waarin ik honderden mensenhen geholpen een leuker en lichter leven te leiden,  meer focus en energie te ervaren en hun persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. Dit met behulp van NeurOptimal Neurofeedback (Breintraining), persoonlijke coaching en orthomoleculaire therapie (voeding, lifestyle, supplementen). Inmiddels ben ik 'met pensioen' zoals dat heet en zijn we verhuisd van een heel groot huis op het platte land naar een flat in Amsterdam. Een bewuste keuze. 

Mijn praktijk aan huis heb ik gestopt, de vrijheid van het 'met pensioen zijn' vind ik heerlijk. Dat wik ik heel graag behouden. ....maar... ik ben een ambitieus iemand.  Ik heb vele uitgebreide opleidingen gevolgd op HBO-niveau op het gebied van neurofeedback (breintraining), psychologische therapie, natuurgeneeskunde en voeding, orthomoleculaire geneeskunde en psychosociale- en medische basiskennis. Dat gooi ik natuurlijk niet zomaar weg. Daarbij vind ik het nog steeds super leuk om mijn eigen doelen realiseren en anderen helpen dat ook te doen. Dat was 20 jaar mijn drijfveer en is dat nog steeds. Door stilletjes in huis achter de geraniums te gaan zitten gaat dat natuurlijk niet lukken. Ik ging dus op zoek.......

...... en heb gevonden! Iets dat een zelfde heilzame effect heeft op het brein als de NeurOptimal neurofeedback (breintraining). En dat vond ik bij de exogene drinkketonen. Wow, wat een krachtig suppelement! Na een maand er zelf mee aan de gang gegaan te zijn gegaan begon ik een eindeloze, stabiel aanwezige energie te ervaren en de gehele dag door een super focus. En...  voor mij persoonlijk ook heel belangrijk: eetrust. Niet elk uur de behoefte hebben om wat te eten, omdat de ketonen mijn bloedsuiker stabiliseren.  En ik begon, omdat ik geen honger meer voelde en toch genoeg energie had, meer te bewegen, te sporten (krachttraining, yoga en zwemmen) en af te vallen. Ketonen zorgen ook voor de opbouw van spieren, zodat ik nu voor het eerst in jaren spierballetjes aan het kweken ben.  En dat op mijn 67ste! Ik voel me fitter en energieker dan toen ik 50 was.

Inmiddels weet ik door studie dat ketose en ketonen zoveel meer zijn dan een energiebooster of een afvaldrankje. Er wordt recent heel veel onderzoek gedaan naar de geweldige resultaten van ketonen op het brein (neuro-protectie - van belang bij Alzheimer, zelfhelend en regenererend vermogen van het lichaam, ketonen en intermittend fasting, ketonen en kanker) tot nu toe zijn alle uitkomsten positief. 

En nu is dat supplement dus ook verkrijgbaar in Nederland!

Bij nader onderzoek bleek het bedrijf dat deze drinkketonen op de markt brengt ook nog eens een super flexibele, moderne, leuke en gedreven community marketing organisatie te zijn. Waar persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat.  Ik voelde me daar direct bij thuis en heb mij als parnter aangesloten. Met als doel mijn eigen dromen (inmiddels uit de vriezer gehaald en ontdooid)  en doelstellingen te verwezenlijk en zo veel mogelijk mensen te helpen hún doelen te bereiken. Of dat nu gaat om je eigen gezondheid of die van je gezin, gewichtsbeheersing, vergroting van energie en focus, bescherming van je brein, beter slapen, betere sportprestaties, betere stemming of gezonde financiele  vooruitzichten.