Samenwerken

Wil jij met mij samenwerken? Distributeur worden in mijn team?

Ik kom graag met je in gesprek, zodat we samen kunnen onderzoeken of dit voor jou een goede stap is. Ik zal je hieronder alvast vertellen wat Pruvit en het Onafhankelijk Distributeurschap voor mij́  betekent. Ik help je heel graag een zelfde ervaring te krijgen.

De eerste keer dat ik met de exogene ketonen in aanraking kwam vergeet ik echt niet meerprofielfoto!  Ik dacht direct:  ‘dit moeten heel veel meer mensen weten. Ongelooflijk wat een energie, focus, helderheid en zo heerlijk.... geen cravings meer! Ik noem dat 'eetrust', niet de hele dag meer met eten bezig zijn. Het heeft mij enorm ondersteund bij het afvallen (-/- 30 kilo) en omdat ik veel meer energie kreeg vond ik bewegen en sporten ineens leuk waar ik het voorheen echt als een opgave zag en het liefst er onderuit probeerde te komen. Mijn hele lifestyle, wat zeg ik: mijn hele leven is ten goede veranderd sinds ik met de exogene ketonen in aanraking kwam! Ik ben de jongste niet meer, maar voel mij nu op mijn 67ste veel fitter, energieker en gezonder dan toen ik 50 was!

Direct na een maand gebruik besloot ik mijn enthousiasme in te zetten en onafhankelijk distributeur te worden. Daarnaast ben ik veel gaan lezen en onderzoeken over ketonen - ketose en de rol van exogene ketonen.

Mijn nieuwe werkomgeving voelde als een warm bad.
Ik voelde me direct thuisos mijn plaats. Ik kreeg alle medewerking bij mijn inhoudelijke onderzoek. En ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en marketing strategieën is een enorm aanbod aan ondersteuning. Ik kreeg goede begeleiding en hulp daar waar ik het nodig had. En, ook heel belangrijk, ik kreeg contact met veel andere distributeurs,  waardoor ik nu veel leuke nieuwe mensen ontmoet.

Door mijn nieuwe werk en de to the point begeleiding ontwikkelde ik me verder als mens en als onderzoeker. Zoals al gezegd: ik ben de jongste niet meer, maar er is altijd de mogelijkheid tot verdere groei en verbetering, ongeacht je leeftijd.  Ook groeide mijn beeld van hoe ik mijn business in wilde vullen. Het gevoel dat ik weer mijn eigen bedrijf aan het opbouwen was inspireerde mij enorm!  Mijn zelfvertrouwen groeide, mijn klanten bestand groeide en ook mijn commissie en daarmee mijn doelen.

Mijn doelen
Wat zijn dan mijn doelen?

Vrijheid is van groot belang voor mij. Ik wil niet dat iemand mij voorschrijft wat ik moet doen, hoeveel ik moet doen en wanneer ik het met doen. En dat is nu juist zo mooi van Prüvit.  Ik ben volkomen vrij om mijn business op míj́n manier interessant te maken en in te vullen. Ik moet niets, ben niet verplicht grote voorraden aan te houden en moet geen verkoopdoelstelling halen. Ik ben vrij in wanneer, hoeveel en waar ik werk en hoeveel commissie ik wil verdienen. Hoe mooi is dat!! Alle vooroordelen die ik had over netwerk marketing zijn in één zwiep over boord. Niets daarvan is van toepassing op dit mooie bedrijf waar ik nu deel van mag uitmaken.


Privé: Ik wil heel graag samen met mijn partner mooie reizen maken.  Ik wil ook heel graag een gezond en slank lichaam krijgen/behouden. Een grote droom van mij is in een mooi penthouse in het centrum van Amsterdam te wonen.

Zakelijk: Ik wil heel graag mensen helpen een leuker en lichter leven te creëren en hun doelen te realiseren. Dat geldt zowel voor mijn klanten als ook voor de distributeurs in mijn team. Op deze manier mijn business en die van mijn partners helpen groeien. Iets wat ik al meer dan 20 jaar in mijn eigen praktijk heb gedaan. Vrijheid en werken vanuit huis zijn voor mij ook van groot belang.

Financieel: Tot slot wil ik heel  graag een tweede inkomensstroom, zodat ik niet meer afhankelijk ben van allerlei gebeurtenissen van buitenaf.

Maatschappelijk: bijdragen aan een mooiere en betere wereld. Door mensen te helpen een betere versie van zichzelf te worden. Ik weet, het klinkt cliché, maar het is nu een keer zo. Ook zet ik mij in voor dieren in oorlogs- en rampgebieden. Een percentage van mijn omzet gaat naar dat goede doel. Ook dit is maatschappelijk van belang. Hoe wij op de wereld omgaan met onze dieren en onze natuur bepaalt onze mate van beschaving.

Wil jij dat ook?

Zoek jij gezonde financiële vooruitzichten, zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van allerlei factoren van buitenaf? Of wil jij ook, net als ik, je pensioen aanvullen. Je eigen doelstellingen realiseren en andere helpen dat ook te doen? Wil je werken vanuit huis maar in verbinding  met een grote, gelijkgestemde groep mensen? Ben je toe aan een nieuw en uitdagend toekomstperspectief? Ben jij een zelfstarter die graag verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar persoonlijke en zakelijke groei? Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en laat je je coachen, ondanks wat je allemaal al weet en kunt en ondanks je leeftijd? Groei is er voor alle tijden en voor elke leeftijd, nietwaar? Wil je je laten verrassen door een bijzonder vrij en effectief community marketing bedrijf? MOOI!!!! Dan kunnen we samen het gesprek aangaan en samen uitzoeken of die business ook voor jou is. 

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten

Nog even de voordelen op een rij: 

Je kan werken waar en wanneer je maar wilt. Ik ervaar dat echt als vrijheid.
Je krijgt begeleiding daar waar je het nodig hebt. Persoonlijke groei, marketing, productkennis, wetenschappelijke summits.... alles is voorhanden en wordt voor je georganiseerd.
Je krijgt betaald voor iets wat je leuk vindt, voor iets dat eigenlijk altijd al doet: het delen van iets waar je heel enthousiast over bent
Je kunt mensen helpen een beter verse van zich zelf te worden, op alle gebieden van het leven
Je inkomsten lopen door, ook als je op vakantie bent of ziek