zelf ketonen gebruiken ?

Keto-Holland

Marijke van Dellen, 
marijke@keto-holland.nl
06-51673502

Webshop

De doosjes met 20 zakjes kan je via mijn webshop bestellen. Ze worden verstuurd vanaf het verzendadres in Nederland. Je kunt dan direct profiteren al profiteren van 22% korting, oplopend tot soms wel 40% korting (afhankelijk van de aanbiedingen die er zijn)

Wil je liever eerst proeven en ervaren? Je kunt bij mij via de mail zes of twaalf proefzakjes aanschaffen, met de drie smaken die nu verkrijgbaar zijn in Nederland. Dan kan je proeven en beter kiezen welke smaak je in het vervolg wilt aanschaffen. Kanttekening hierbij is dat de 6 zakjes en ook de 12 zakjes je zeker wel een idee geven van hoe het smaakt (meeste mensen vinden ze lekker) en hoe het voor je werkt. Echter de volle werking van de drinkketonen in je leven ervaar je pas na twee à drie maanden. Dit is geen verkooppraatje, maar gebaseerd op mijn eigen ervaring en van die van mijn vele klanten van over de hele wereld.

Ik  geloof in persoonlijk contact en advies. Wat zou jij graag willen veranderen, verbeteren met behulp van de drinkketonen. Wat zijn jouw dromen. Ik help je er heel graag bij jouw dromen te verwezenlijk met behulp van de exogene ketonen. Of dat nu op fysiek, emotioneel, mentaal en financieel gebied is. Ik heb daartoe een besloten facebookgroep opgericht: Staying on track 2021. Op die pagina begeleiding je middels informatie, delen van kennis en ervaring, Q&A, oefeningen en recepten.  Mijn uitgebreide ervaring, studie en opleidingen op het gebied van breintraining, lifestyle, orthomoleculaire- en natuurgeneeskundige therapie en bedrijfskunde geven daar een mooie basis voor. 

Er is een hoop te vertellen over ketonen en dat doe ik heel  graag. Het heeft mijn leven ingrijpend ten goede veranderd en dat van velen met mij. Het kan ook in jouw leven zo'n positieve invloed hebben.

Schroom niet mij te bellen, te app-en of te mailen: marijke@keto-holland.nl. 06-51783502.